Skip to main content

Ο Τραμπ πετούσε στην τουαλέτα χειρόγραφες σημειώσεις, ντοκουμέντα (Φωτογραφίες)

Νέες φωτογραφίες που ήρθαν στο φως φαίνεται να αποκαλύπτουν ότι σε δύο περιπτώσεις ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, έσκισε χειρόγραφα ντοκουμέντα και τα πέταξε στην τουαλέτα. 

Η Μάγκι Χάμπερμαν, ρεπόρτερ των New York Times και συνεργάτιδα του CNN, δημοσιεύει τις νέες εικόνες στο βιβλίο της Confidence Man, που δεν έχει ακόμη κυκλοφορήσει. Τις εικόνες ανήρτησε και το Axios. To CNN υποστήριξε προ ημερών σε ρεπορτάζ ότι ο πρώην πρόεδρος συχνά έσκιζε έγγραφα, προσχέδια και υπομνήματα, αφότου τα διάβαζε, και στη συνέχεια τα έριχνε στην τουαλέτα και τραβούσε το καζανάκι. Σύμφωνα με το αμερικανικό δίκτυο τα σκισμένα αυτά ντοκουμέντα ανακάλυψε υδραυλικός που κλήθηκε να επιδιορθώσει τις τουαλέτες, που είχαν βουλώσει. 

Ο Τραμπ έχει αρνηθεί τις κατηγορίες, ενώ εκπρόσωπός του σε δήλωσή του στο Axios δήλωσε ότι τα δημοσιεύματα για την πρακτική αυτή είναι κατασκευασμένα. 

Στις φωτογραφίες που ήρθαν στο φως δεν είναι ξεκάθαρο σε τι αναφέρονται τα χειρόγραφα. Ωστόσο φαίνεται να είναι ο γραφικός χαρακτήρας του Ντόναλντ Τραμπ με μαύρο μαρκαδόρο. Η Χάμπερμαν είπε ότι η μία φωτογραφία είναι από τον Λευκό Οίκο και η άλλη από ταξίδι στο εξωτερικό και παραδόθηκαν σε αυτήν από πηγή της ομάδας του Λευκού Οίκου του Τραμπ. 

    naftemporiki.gr