Skip to main content

Β. Ιρλανδία: Το DUP χαιρετίζει επιφυλακτικά το σχέδιο της Βρετανίας για το μετά – Brexit εμπόριο

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ο ηγέτης του κόμματος DUP της Βόρειας Ιρλανδίας, ο Τζέφρι Ντόναλντσον, δήλωσε ότι θα έχει μια «σταδιακή και επιφυλακτική προσέγγιση» στη σχεδιαζόμενη νομοθεσία του Ηνωμένου Βασιλείου για να παρακάμψει τμήματα της συμφωνίας για το Brexit.

«Ελπίζουμε να δούμε πρόοδο σε ένα νομοσχέδιο προκειμένου να αντιμετωπίσουμε αυτά τα ζητήματα εντός ημερών και εβδομάδων, όχι μηνών. Και όσο προχωρά η νομοθεσία, θα έχουμε μια σταδιακή και επιφυλακτική προσέγγιση», δήλωσε ο Ντόναλντσον σήμερα στο Κοινοβούλιο. Ο ίδιος χαιρέτισε αρχικά τη σχεδιαζόμενη νομοθεσία, χαρακτηρίζοντάς τη «καθοριστική ενέργεια».

Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.