Skip to main content

Τι θα κάνει ο Τραμπ τώρα που το Twitter αλλάζει χέρια;

Αποφασισμένος να μην επιστρέψει στο Twitter, ακόμη και εάν ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός του, δηλώνει ο Ντόναλντ Τραμπ, αφού θέλει με κάθε τρόπο να προωθήσει τη δική του πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, το Truth Social, που όμως εξακολουθεί να αντιμετωπίζει προβλήματα. 

Η εξαγορά του Twitter από τον Έλον Μασκ και η επισήμανση του τελευταίου ότι θα πρέπει το μέσο να διασφαλίζει την ελευθερία του λόγου και την πολυφωνία και να είναι πολύ πιο προσεχτικό όταν αποφασίζει να μπλοκάρει για πάντα έναν λογαριασμό, είχαν γεννήσει φημολογία για επιστροφή του Τραμπ στο μέσο. Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ ήταν άλλωστε λάτρης του μέσου με συνεχείς αναρτήσεις και δεκάδες εκατομμύρια followers. 

«Δεν πηγαίνω στο Twitter. Θα μείνω στο Truth» δήλωσε στο Fox News. «Ελπίζω ο Έλον να ολοκληρώσει την εξαγορά του Twitter γιατί θα κάνει βελτιώσεις σε αυτό και είναι ένας καλός άνθρωπος. Εγώ όμως θα μείνω στο Truth. Με λίγα λόγια, όχι δεν επιστρέφω στο Twitter» πρόσθεσε. 

Το Twitter απαγόρευσε δια βίου τον Τραμπ τον Ιανουάριο του 2021 επικαλούμενο ανησυχίες για τον κίνδυνο «περαιτέρω υποκίνησης σε βία» μετά την εισβολή του όχλου των οπαδών του στο Καπιτώλιο στις 6 Ιανουαρίου. 

Tο Truth Social του Τραμπ έκανε την εμφάνισή του στις 21 Φεβρουαρίου, αλλά έως και τώρα παρουσιάζει σοβαρά προβλήματα. Σχεδόν 1,5 εκατομμύριο άνθρωποι βρίσκονται σε λίστα αναμονής και δεν μπορούν ακόμη να το χρησιμοποιήσουν. 

naftemporiki.gr