Skip to main content

Β. Ζελένσκι: Κι άλλες χώρες πρέπει να «ακολουθήσουν το παράδειγμα» της Βρετανίας

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι κάλεσε σήμερα τις δυτικές χώρες να “ακολουθήσουν το παράδειγμα” της Βρετανίας σε σχέση με τη στρατιωτική υποστήριξη προς τη χώρα του και τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας.

“Και άλλα δυτικά δημοκρατικά κράτη πρέπει να ακολουθήσουν το παράδειγμα του Ηνωμένου Βασιλείου”, δήλωσε έχοντας δίπλα του τον Βρετανό πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον, ο οποίος δεσμεύτηκε να παράσχει στο Κίεβο τεθωρακισμένα οχήματα και αντιπλοϊκούς πυραύλους κατά τη διάρκεια της αιφνιδιαστικής επίσκεψής του στο Κίεβο.

“Είναι καιρός να επιβληθεί πλήρες εμπάργκο στους ρωσικούς υδρογονάνθρακες, να αυξηθούν οι παραδόσεις όπλων σε εμάς”, συνέχισε.

Πηγές: ΑΜΠΕ, AFP

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.