Skip to main content

Πόλεμος στην Ουκρανία: Απαγόρευση κυκλοφορίας για 36 ώρες στο Κίεβο

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Το Δημαρχείο του Κιέβου επέβαλε απαγόρευση κυκλοφορίας 36 ωρών από το απόγευμα της Τρίτης 15 Μαρτίου στην ουκρανική πρωτεύουσα, η οποία βιώνει μια «επικίνδυνη και δύσκολη στιγμή», όπως είπε ο δήμαρχος Βιτάλι Κλίτσκο.

Η κυκλοφορία θα απαγορευτεί στην πόλη «από σήμερα» στις 8 μ.μ. (τοπική ώρα) και μέχρι τις 7 π.μ. της Πέμπτης, ανακοίνωσε ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής πυγμαχίας στο Telegram, μετά τον βομβαρδισμό του Κιέβου πολλές φορές το πρωί της Τρίτης.

Σειρήνες και εκρήξεις ξύπνησαν και σήμερα τους κατοίκους του Κιέβου, που δέχεται ανηλεές σφυροκόπημα από τις ρωσικές δυνάμεις. Τουλάχιστον δύο άμαχοι έπεσαν νεκροί από τις πυρκαγιές που ξέσπασαν σε τρεις πολυκατοικίες σε συνοικίες της πόλης. Υπό ρωσικό έλεγχο ολόκληρη η περιοχή της Χερσώνας, λέει η Μόσχα.

Στο μεταξύ ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι κάλεσε τους Ρώσους στρατιώτες να καταθέσουν τα όπλα και να παραδοθούν. Στη σκιά των εφιαλτικών εξελίξεων αναμένεται να συνεχιστούν σήμερα οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο χωρών. 

naftemporiki.gr με πληροφορίες από ΑFP

Όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό από το naftemporiki.gr

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.