Skip to main content

Εργατικό Κόμμα: Οι κατάλληλες αποφάσεις θα ληφθούν με το τελικό αποτέλεσμα

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Το Brexit και όχι η ηγεσία του Τζέρεμι Κόρμπιν ήταν το πρόβλημα που έφερε το πολύ κακό εκλογικό αποτέλεσμα για το Εργατικό Κόμμα – το χειρότερο από το 1935 – εάν επιβεβαιωθούν τα exit polls του BBC, υποστήριξε ο σκιώδης υπουργός Οικονομικών του κόμματος Τζον Μακντόνελ. «Οι κατάλληλες αποφάσεις θα ληφθούν όταν έχουμε τα οριστικά αποτελέσματα», τόνισε ο Μακντόνελ.

«Θα δούμε τα αποτελέσματα το πρωί και μετά θα ληφθούν αποφάσεις, είμαι βέβαιος», δήλωσε στην τηλεόραση του BBC.

Σε ερώτηση εάν θα χρειαστεί να παραιτηθεί ο ίδιος και ο Κόρμπιν, ο Μακντόνελ δήλωσε: «Ας δούμε τα ίδια τα αποτελέσματα, όπως είπα θα ληφθούν οι κατάλληλες αποφάσεις».

Σύμφωνα με την «Guardian», η απάντηση αυτή μπορεί να σημαίνει ότι ο Κόρμπιν θα πρέπει να παραιτηθεί εάν το αποτέλεσμα επιβεβαιώσει τις προβλέψεις.

naftemporiki.gr

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.