Skip to main content

Βενεζουέλα: Δίωξη κατά στελέχους της αντιπολίτευσης για «σχέδιο δολοφονίας του Μαδούρο»

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Οι αρχές της Βενεζουέλας άσκησαν την Τετάρτη δίωξη κατά της σφοδρής πολέμιας του καθεστώτος και βουλευτού της αντιπολίτευσης, Μαρία Κορίνα Ματσάδο, για συμμετοχή σε φερόμενο ως «σχέδιο για τη δολοφονία του προέδρου Νίκολας Μαδούρο», ανέφερε ο γενικός εισαγγελέας της χώρας σε δήλωσή του.

Η κ. Ματσάδο, η οποία ηγήθηκε μεγάλων διαδηλώσεων κατά του καθεστώτος στην αρχή του 2014, αρνήθηκε κάθε σχέση με τα όσα της αποδίδονται, αποκαλώντας τες «ασυναρτησίες» που έχουν ως στόχο τη φίμωσή της και την απόσπαση της προσοχής του λαού της Βενεζουέλας από την επιδεινούμενη οικονομική κρίση.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.