Η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής δεν έχει καταλήξει σε οριστικό συμπέρασμα για την αιτία της συντριβής του ρωσικού επιβατικού αεροσκάφους στην Αίγυπτο, δήλωσε την Πέμπτη ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου,προσθέτοντας πάντως πως η Ουάσιγκτον δεν αποκλείει ενδεχόμενη «ανάμιξη τρομοκρατών» στην καταστροφή, η οποία στοίχισε τη ζωή σε 224 ανθρώπους.
«Οι ΗΠΑ δεν έχουν ακόμη προσδιορίσει την αιτία του συμβάντος, πάντως δεν αποκλείουμε τίποτε, ούτε την πιθανότητα ανάμιξης τρομοκρατών», είπε ο Τζος Έρνεστ κατά τη διάρκεια της καθημερινής ενημέρωσης των δημοσιογράφων.
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












