Ιδιαίτερα αισθητός έγινε ο σεισμός 4,5 Ρίχτερ που έγινε στις 22:26 το βράδυ της Παρασκευής νοτιοανατολικά της Πάτρας.
Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, ο σεισμός είχε εστιακό βάθος 26 χιλιόμετρα και επίκεντρο 10 χλμ. ανατολικά-νοτιοανατολικά της Χαλανδρίτσας.
Έγινε έντονα αισθητός στην Αχαΐα και ευρύτερα στη Δυτική Ελλάδα.
Σύμφωνα με την μέτρηση του Ευρωμεσογειακού Σεισμολογικού Κέντρου, ο σεισμός είχε μέγεθος 4,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και το επίκεντρο εντοπίστηκε 27 χιλιόμετρα, νοτιοανατολικά της Πάτρας.

«Συνεχίστε τα μπανάκια σας»
Με ανάρτησή του ο καθηγητής σεισμολογίας Άκης Τσελέντης, εμφανίστηκε καθησυχαστικός : «Συνεχίστε τα μπανάκια σας» εγραψε
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












