Skip to main content

Πρόεδρος του ΣΦΕΕ για τρίτη φορά ο Ολύμπιος Παπαδημητρίου

EUROKINISSI

Αντιπρόεδροι εξελέγησαν οι κ.κ. Έλενα Χουλιάρα με αναπληρωματικό τον Σπύρο Φιλιώτη και ο Δημήτρης Αναγνωστάκης με αναπληρωματική την Agata Jakoncic

Επανεξελέγη πρόεδρος του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΣΦΕΕ) ο γενικός διευθυντής της Novo Nordisk Ελλάς Ολύμπιος Παπαδημητρίου με αναπληρωτή πρόεδρο και αντιπρόεδρο υπεύθυνο Οικονομικών Θεμάτων, Ανάπτυξης, Νοσοκομείων, Εργασιακών Θεμάτων και Τιμολόγησης τον Κωνσταντίνο Παναγούλια (αντιπρόεδρος VIANEX και γενικός διευθυντής VIAN).

Αντιπρόεδροι εξελέγησαν οι κ.κ. Έλενα Χουλιάρα, υπεύθυνη Αποζημίωσης, ΗΤΑ, Διαπραγμάτευσης και Φαρμακευτικής Δαπάνης (πρόεδρος & διευθύνουσα σύμβουλος  AstraZeneca) με αναπληρωματικό το Σπύρο Φιλιώτη (αντιπρόεδρος & γενικός διευθυντής Pharmaserve–Lilly) και ο Δημήτρης Αναγνωστάκης, υπεύθυνος Επιστημονικών Θεμάτων και Κλινικών Μελετών (πρόεδρος & διευθύνων σύμβουλος της Boehringer Ingelheim Ελλάδας και Κύπρου) με αναπληρωματική την Agata Jakoncic (πρόεδρος MSD Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας).

Γενικός Γραμματέας και υπεύθυνος για θέματα Τεκμηρίωσης εξελέγη o Κωνσταντίνος Παπαγιάννης (πρόεδρος & διευθύνων σύμβουλος Novartis Hellas) και Ταμίας ο Χρήστος Σωτηρίου (αντιπρόεδρος & διευθύνων σύμβουλος  Win Medica). Μέλη του Δ.Σ. είναι οι κ.κ.: Παναγιώτης Γιαννουλέας (chief operating officer & country manager Lavipharm), Κυριάκος Μπερμπεριάν (γενικός διευθυντής Genesis Pharma Ελλάδας, Κύπρου & Μάλτας), Cornelia Zanetti (γενική διευθύντρια Takeda Ελλάδας, Κύπρου & Μάλτας).

Σημειώνεται ότι την ευθύνη των Επιτροπών Επικοινωνίας και Public Affairs διατηρεί ο pρόεδρος, ενώ της Επιτροπής Δεοντολογίας και Διαφάνειας, καθώς και την ευθύνη της επικοινωνίας με την EFPIA, θα εξακολουθήσει να έχει ο γενικός διευθυντής ΣΦΕΕ, Μιχάλης Χειμώνας.