Skip to main content

Η KALTEQ αναλαμβάνει την αντιπροσώπευση των ορθοπεδικών υλικών της Johnson & Johnson

Πηγή: KALTEQ Group/ LinkedIn

Η KALTEQ Α.Ε. είναι εταιρεία ιατροτεχνολογικών προϊόντων και τεχνολογιών

Την αντιπροσώπευση και διάθεση των ορθοπεδικών υλικών DePuy Synthes αναλαμβάνει η KALTEQ έπειτα από συμφωνία συνεργασίας που υπέγραψε με Johnson & Johnson MedTech Ελλάδας, στην οποία ανήκει η DePuy Synthes.

Η KALTEQ Α.Ε. είναι μια εταιρεία ιατροτεχνολογικών προϊόντων και τεχνολογιών, με 20ετή παρουσία στην ελληνική και κυπριακή αγορά. Το χαρτοφυλάκιό της περιλαμβάνει μια τεράστια ποικιλία ιατρικών προϊόντων και οργάνων υψηλών προδιαγραφών για την Γενική Χειρουργική, Λαπαροσκοπική Χειρουργική, Καρδιοχειρουργική, Νευροχειρουργική, Νευροπλοήγηση, και άλλες θεραπείες και ειδικότητες.

Η DePuy Synthes, είναι η ορθοπεδική εταιρεία της Johnson & Johnson MedTech που εξειδικεύεται στην ανάπτυξη προϊόντων προηγμένης ιατρικής τεχνολογίας στις κατηγορίες της αποκατάστασης αρθρώσεων ωμού, ισχίου, γόνατος και του τραύματος για την ελληνική αγορά.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της KALTEQ, Δρ. Παναγιώτης Καλαφατάς, η υλοποίηση αυτής της συμφωνίας, αποτελεί ορόσημο για την εταιρεία και έρχεται να σηματοδοτήσει μία πορεία διαρκούς ανάπτυξης των τελευταίων ετών, ενώ ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Johnson & Johnson MedTech Ελλάδας, Πάνος Πιτσιλλίδης, επιβεβαιώνει ότι η νέα συμφωνία ενισχύει και διευρύνει την υφιστάμενη συνεργασία των δύο εταιρειών με γνώμονα την προώθηση και βελτίωση της φροντίδας των Ελλήνων ασθενών.