Skip to main content

Νέα συνεργασία LEO Pharma & BioAxess για την προώθηση σημαντικών θεραπειών

Ενίσχυση της προώθησης και ενημέρωσης σημαντικών και καθιερωμένων επιλογών θεραπείας.

Στρατηγική συνεργασία υπέγραψαν  LEO Pharma Hellas και η BioAxess με στόχο την προώθηση καταξιωμένων φαρμακευτικών προϊόντων της LEO Pharma Hellas στον τομέα της κλινικής Δερματολογίας.

Η συγκεκριμένη συνεργασία εντάσσεται στο συνολικό πλαίσιο ανάπτυξης των δύο εταιρειών, μέσω της οποίας μεγιστοποιούνται τα οφέλη των ασθενών, με την παροχή αξιόπιστων θεραπευτικών λύσεων. Βασικός άξονας της στρατηγικής συνεργασίας αποτελεί η ενίσχυση της προώθησης και ενημέρωσης σημαντικών και καθιερωμένων επιλογών θεραπείας στο ευρύτερο φάσμα των επιστημόνων υγείας για τη θεραπεία διαφόρων τύπων εκζέματος, μυκητιασικών και βακτηριακών λοιμώξεων του δέρματος, ακμής και ροδόχρου ακμής και ατοπικής δερματίτιδας, όπως παιδίατροι και φαρμακοποιοί.

Παράλληλα η εταιρεία BioAxess μέσα από αυτή τη συνεργασία της με τη LEO Pharma Hellas ενδυναμώνει και διαφοροποιεί περαιτέρω το χαρτοφυλάκιό της με δερματολογικά σκευάσματα συνυφασμένα με την καινοτομία, την υψηλή αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια.

Με αφορμή τη νέα συνεργασία, ο γενικός διευθυντής της LEO Pharma Hellas, Νίκος Ραγκούσης, επεσήμανε ότι στόχο έχει να ωφεληθούν περισσότεροι ασθενείς από τις κορυφαίες θεραπευτικές λύσεις της εταιρείας». Ενώ, ο γενικός διευθυντής της BioAxess, Παντελής Αχιλιάς, συμπλήρωσε ότι είναι ιδιαίτερα χαρούμενοι που εμπλουτίσανε το χαρτοφυλάκιό τους με τόσο σημαντικά προϊόντα.