Skip to main content

Λιμενικό: Φυτοπλαγκτόν η «ρύπανση» σε ακτές της Ρόδου και του Ηρακλείου

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Σε δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία έχουν παρατηρηθεί θαλάσσιες ρυπάνσεις στις ακτές Κιοταρίου και Τραγανού της Ρόδου, καθώς και σε ακτές του Νομού Ηρακλείου Κρήτης απαντά το αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής.

Όπως διευκρινίζει, κατόπιν επιτόπιων αυτοψιών που διενήργησαν στελέχη των τοπικών λιμενικών Αρχών, διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για ποσὀτητες φυτοπλαγκτόν που εμφανίστηκαν στις εν λόγω ακτές, πιθανότατα λόγω των ευνοϊκών καιρικών συνθηκών και σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται για θαλάσσιες ρυπάνσεις.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.