Skip to main content

ΗΠΑ: Ο Χάσετ βλέπει «θετικές εξελίξεις» από τις επερχόμενες διαπραγματεύσεις με την Κίνα για τους δασμούς

REUTERS/Leah Millis

«Όλα όσα συμβαίνουν με τη συνάντηση στην Ελβετία είναι πολύ ελπιδοφόρα για εμάς», δήλωσε ο Χάσετ

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ο οικονομικός σύμβουλος του Λευκού Οίκου, Κέβιν Χάσετ, δήλωσε την Παρασκευή ότι τα σημάδια ενόψει των εμπορικών συνομιλιών ΗΠΑΚίνας το Σαββατοκύριακο στην Ελβετία είναι πολλά υποσχόμενα και θετικά.

Ο Χάσετ, διευθυντής του Εθνικού Οικονομικού Συμβουλίου, δήλωσε ότι μίλησε με τον Εμπορικό Εκπρόσωπο των ΗΠΑ, Τζέιμισον Γκριρ, και τον υπουργό Οικονομικών, Σκοτ ​​Μπέσεντ, καθώς αναχωρούσαν για τη συνάντηση την Πέμπτη το βράδυ.

«Όλα όσα συμβαίνουν με τη συνάντηση στην Ελβετία είναι πολύ ελπιδοφόρα για εμάς», δήλωσε ο Χάσετ σε συνέντευξή του στο CNBC. «Βλέπουμε απόλυτο σεβασμό, αντιμετωπίζουμε και τις δύο πλευρές με σεβασμό. Βλέπουμε συναδελφικότητα και επίσης σκίτσα θετικών εξελίξεων», υπογράμμισε.

Πηγή: Reuters 

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.