Νωρίτερα από την επταετία οι επενδύσεις ανάπτυξης στον ΟΛΘ

Λιμάνι Θεσσαλονίκης: Δέσμευση της διοίκησης, κατά τη συνάντηση με τον πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ, να τρέξει τη σύμβαση
Πέμπτη, 05 Απριλίου 2018 10:21
Megapress

Από αριστερά ο νέος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΟΛΘ ΑΕ Σωτήριος Θεοφάνης κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με τον πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ Άρη Ξενόφο. Στη συνάντηση ήταν επίσης παρόντες, ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος και γενικός εμπορικός διευθυντής της εταιρείας Rui Pinto και ο γενικός επιχειρησιακός διευθυντής και διευθυντής του Σταθμού Εμπορευματοκιβωτίων Marc Riondel. 

Από την έντυπη έκδοση 

Του Γιώργου Χατζηλίδη
ghatzil@naftemporiki.gr

Πιο γρήγορα από τη συμβατική υποχρέωση των επτά ετών θα επιδιώξει να υλοποιήσει τις επενδύσεις των 180 εκατ. ευρώ στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης η νέα διοίκηση της ΟΛΘ ΑΕ, όπως ανέφερε χθες ο νέος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Σωτήριος Θεοφάνης, κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με τον πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ Άρη Ξενόφο. Ο κ. Θεοφάνης επανέλαβε την απόλυτη δέσμευση της κοινοπραξίας στην ανάπτυξη του λιμανιού, με τήρηση των συμφωνηθέντων όπως απορρέουν από τη σύμβαση παραχώρησης. Αναφερόμενος στις υποχρεωτικές επενδύσεις ύψους 180 εκατ. ευρώ σε βάθος επταετίας που προβλέπει η σύμβαση, ο κ. Θεοφάνης διατύπωσε τη βούληση της νέας διοίκησης αυτές να ολοκληρωθούν νωρίτερα, ενδεχομένως σε διάστημα 4-5 ετών.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της επίσκεψης του κ. Ξενόφου στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης και στην οποία ήταν επίσης παρόντες, ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος και γενικός εμπορικός διευθυντής της εταιρείας Rui Pinto και ο γενικός επιχειρησιακός διευθυντής και διευθυντής του Σταθμού Εμπορευματοκιβωτίων Marc Riondel. 

Ολόκληρο το άρθρο στη «Ναυτεμπορική»

Προτεινόμενα για εσάς

Σχετικά σύμβολα

  • ΟΛΘ

Σχολιασμένα