Σε νέο ιστορικό υψηλό βρίσκεται η μετοχή της Viohalco, καθώς για πρώτη φορά φιγουράρει στα επίπεδα των 17 ευρώ.
Η υποχώρηση της τιμής του πετρελαίου λειτουργεί ως καταλύτης για την επάνοδο της εισηγμένης, η οποία βλέπει την κεφαλαιοποίηση να ανέρχεται σε περίπου 4,5 δισ. ευρώ.
Μάλιστα, οι αναλυτές θεωρούν ότι το ράλι μπορεί να έχει και συνέχεια, αν λάβουμε υπόψη την αξία των συμμετοχών σε Cenergy, ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ και Noval.
Γ.Χ.
(Τα παραπάνω αποτελούν προϊόν δημοσιογραφικής έρευνας και δεν συνιστούν προτροπή για αγορά, πώληση ή διακράτηση οποιασδήποτε μετοχής)
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












