Πιστή στο ετήσιο ραντεβού των μερισμάτων παραμένει η Κρι Κρι, η οποία επιβεβαίωσε ότι θα επιβραβεύσει και φέτος (για 12η συνεχόμενη χρονιά) τους μετόχους.
Άλλωστε, τα νούμερα της εισηγμένης αποδεικνύονται διαρκώς βελτιούμενα, κάτι που δεν αποκλείεται να συνέβη και στην περσινή χρήση.
Η ανακοίνωση των ετήσιων μεγεθών θα γίνει στις 22 Απριλίου, ενώ η αποκοπή του μερίσματος είναι προγραμματισμένη για τις 20 Αυγούστου.
Γ.Χ.
(Τα παραπάνω αποτελούν προϊόν δημοσιογραφικής έρευνας και δεν συνιστούν προτροπή για αγορά, πώληση ή διακράτηση οποιασδήποτε μετοχής)
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












