Skip to main content

Χρηματιστήριο – Vidavo: Πρώτα deal και μετά… ράλι

Στα υψηλότερα επίπεδα από τον περασμένο Αύγουστο

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ράλι κατέγραψε χθες η μετοχή της Vidavo στην Εναλλακτική Αγορά του Χρηματιστηρίου, καθώς το deal με την Infotrust, η οποία απέκτησε το 22,3% του μετοχικού κεφαλαίου, έδωσε πολύτιμη ώθηση στην εισηγμένη από τον κλάδο της ψηφιακής υγείας.

Η τιμή της μετοχής, για πρώτη φορά από τον περασμένο Αύγουστο, ξεπέρασε τα 3,00 ευρώ και έφθασε στα 3,04 ευρώ. Μάλιστα, ο τζίρος βελτιώθηκε στα 2,4 χιλ. ευρώ, όταν κατά μέσο όρο οι ημερήσιες συναλλαγές δεν ξεπερνούν τα 100 ευρώ.

Στα 2,6 εκατ. ευρώ ανέρχεται πλέον η κεφαλαιοποίηση της Vidavo, η οποία μην ξεχνάμε ότι δραστηριοποιείται στη διανομή τεχνολογικών λύσεων τηλεματικής στον χώρο της ιατρικής. 

Γ.Χ.

(Τα παραπάνω αποτελούν προϊόν δημοσιογραφικής έρευνας και δεν συνιστούν προτροπή για αγορά, πώληση ή διακράτηση οποιασδήποτε μετοχής)

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.