Η αποστολή του Ολυμπιακού αναχώρησε το μεσημέρι της Τετάρτης για τη Ζυρίχη, όπου αύριο θα αντιμετωπίσει την εθνική ομάδα του Κατάρ σε φιλικό παιχνίδι (18:30).
Οι «ερυθρόλευκοι» θα δώσουν ένα ακόμη τεστ ενόψει της έναρξης της Super League (22/23 Αυγούστου), αυτή την φορά με την ομάδα του ασιατικού κρατιδίου, ενώ όπως είναι γνωστό η αναμέτρηση είναι φιλανθρωπικού χαρακτήρα και όλα τα έσοδά της θα διανεμηθούν στην UNISEF.
Για πρώτη φορά από την ημέρα που υπέγραψε στον Ολυμπιακό συμπεριλήφθηκε στην αποστολή ο Εστέμπαν Καμπιάσο και είναι πολύ πιθανό ο Μάρκο Σίλβα να του δώσει χρόνο συμμετοχής, αν κι αν ακόμη δεν είναι 100% έτοιμος.
Η αποστολή των Πειραιωτών αποτελείται από τους: Ρομπέρτο, Καπίνο, Βούρος, Ελαμπντελαουί, Μανιάτης, Κολοβός, Σαλίνο, Μιλιβόγεβιτς, Φουστέρ, Αυλωνίτης, Χάρα, Μαζουακού, Καμπιάσο, Ντοσεβί, Κασάμι, Φινμπόγκασον, Σιόβας, Πάρντο, Ντουρμάζ, Μπουχαλάκης, Πουλίδο και Σάλιακας.
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












