Skip to main content

Πιτσιλής για ΔΟΥ Χαλκίδας: Αυτονόητα αδιαπραγμάτευτη η μηδενική ανοχή μας στη διαφθορά

(Paterakis photo / Pateraki Niki)

«Βρισκόμαστε σε διαρκή και στενή συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία, παρέχοντας κάθε χρήσιμο στοιχείο για διαλεύκανση της υπόθεσης»

«Η μηδενική μας ανοχή είναι αυτονόητα αδιαπραγμάτευτη σε κάθε μορφή παραβατικότητας, από όπου και αν προέρχεται. Το ίδιο και η τήρηση του νόμου, τόσο από τους πολίτες, όσο και από το σύνολο των εργαζομένων της ΑΑΔΕ», τονίζει ο διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, Γιώργος Πιτσιλής, με αφορμή την υπόθεση διαφθοράς που αποκαλύφθηκε στη ΔΟΥ Χαλκίδας, με εμπλεκόμενους υπαλλήλους της ΑΑΔΕ.

Χαλκίδα: Κύκλωμα εφοριακών εκβίαζε επιχειρηματίες – Συνελήφθησαν 5 υπάλληλοι ΔΟΥ

«Από την πρώτη στιγμή, που ενημερωθήκαμε για το περιστατικό, βρισκόμαστε – όπως πάντα – σε διαρκή και στενή συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία, παρέχοντας κάθε χρήσιμο στοιχείο για τη διαλεύκανση της υπόθεσης. Αυτό κάνουμε και με το σύνολο των διωκτικών και δικαστικών αρχών για την υποβοήθηση ερευνών σε υποθέσεις οικονομικού εγκλήματος, φοροδιαφυγής, λαθρεμπορίου και διαφθοράς», σημειώνει ο κ Πιτσιλής.

Όπως συμπληρώνει, «συνεχίζουμε να υπηρετούμε πιστά το δημόσιο συμφέρον, θωρακίζοντας τους πολίτες, την οικονομία και την κοινωνία από κάθε είδους παραβατικές και εγκληματικές δραστηριότητες».