Skip to main content

Naftemporiki.gr: Kατακτώντας νέες κορυφές

Τρεις μήνες μετά την ολική ανανέωσή του, το naftemporiki.gr κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος

Τρεις μήνες μετά την ολική ανανέωσή του, το site της ιστορικής Ναυτεμπορικής, naftemporiki.gr, συνεχίζει την ανοδική του πορεία στη διαδικτυακή ενημέρωση, κατακτώντας νέες κορυφές.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Google Analytics, τις τελευταίες 30 ημέρες συνολικά 4,1 εκατ. μοναδικοί χρήστες επέλεξαν το naftemporiki.gr για να ενημερωθούν για τις εξελίξεις στην Ελλάδα και τον κόσμο. Τη σταθερή άνοδο του site της Ναυτεμπορικής, πιστοποιούν και τα στοιχεία του Similar Web με 7,6 εκατ. συνολικές επισκέψεις τον Ιανουάριο.

Πρωτοπόρο στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης στην Ελλάδα από το 1995, το naftemporiki.gr, έχει εξασφαλίσει και διευρύνει συνεχώς την εμπιστοσύνη του αναγνωστικού κοινού που ζητεί έγκυρη, αξιόπιστη και άμεση ενημέρωση. Χωρίς κινήσεις πρόσκαιρου εντυπωσιασμού και υπερβολές, που δεν συνάδουν με τις αρχές της ουσιαστικής ενημέρωσης και μάλιστα για απαιτητικούς αναγνώστες.

Ταυτόχρονα, το naftemporiki.gr επενδύει διαρκώς σε νέες τεχνολογίες και καινοτομίες, εμπλουτίζοντας το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες που προσφέρει στους επισκέπτες του.

Πλέον είναι διαθέσιμη στους χρήστες η νέα εφαρμογή (app) για android κινητά που ήδη από τις πρώτες μέρες της λειτουργίας της έχει καταγράψει ρεκόρ downloads.

Στους χρήσιμους και αναγκαίους διαύλους επικοινωνίας με το αναγνωστικό κοινό, προστέθηκε και το Viber, όπου οι αναγνώστες μπορούν να εγγραφούν στο επίσημο κανάλι του site, μένοντας πάντα ενημερωμένοι για όλες τις εξελίξεις.

Ξεχωριστή θέση στο ανανεωμένο naftemporiki.gr έχει και το Naftemporiki TV, το μοναδικό ελληνικό οικονομικό κανάλι, που μεταφέρει ζωντανά τον παλμό της ελληνικής και παγκόσμιας οικονομίας. Κορυφαίοι παράγοντες της οικονομικής, επιχειρηματικής και πολιτικής σκηνής, «παρελαύνουν» καθημερινά από την Naftemporiki TV, προσφέροντας πολύτιμες απόψεις ,πληροφορίες και γνώση.

Με εμπλουτισμένα multimedia, infographics, αναλύσεις, συνεντεύξεις και ζωντανή κάλυψη όλων των μεγάλων γεγονότων, το naftemporiki.gr  θα συνεχίσει να ενημερώνει λεπτό προς λεπτό τους αναγνώστες του ως το πλέον αξιόπιστο κεφάλαιο στην ποιοτική και αντικειμενική πληροφόρηση.