Skip to main content

Χ. Γεωργιάδης: Η Κύπρος οδεύει προς την έξοδο από το μνημόνιο

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Η Κύπρος έχει σταθεί ξανά στα πόδια και οδεύει προς έξοδο από το μνημόνιο το 2016, εκτίμησε ο Κύπριος υπουργός Οικονομικών Χάρης Γεωργιάδης, προσθέτοντας ότι «αυτή είναι και η απάντηση μας προς όσους μας καλούσαν φέτος να σχίσουμε τα μνημόνια».

Όπως είπε σε ομιλία του στο παγκύπριο συνέδριο της Οργάνωσης Νέων Επιστημόνων (ΟΝΕ) του ΔΗΣΥ, η Κύπρος έχει ξανακερδίσει τη διεθνή αξιοπιστία της, αν και σημείωσε πως παραμένουν «προβλήματα και προκλήσεις, και μάλιστα σοβαρά».

Ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να συνεχίσει να κινείται προς την κατεύθυνση των μεταρρυθμίσεων, «με αυτοπεποίθηση και με βεβαιότητα ότι η δύσκολη προσπάθεια που έχουμε αναλάβει φέρνει αποτελέσματα».

Πηγή: ΑΜΠΕ

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.