Skip to main content

4o Συνέδριο Τεχνολογίας της «Ν»: «Τεχνητή νοημοσύνη vs Ανθρώπινη σωφροσύνη»

Τα πλεονεκτήματα και οι νέες προοπτικές που δημιουργεί η Τεχνητή Νοημοσύνη θα τεθούν επί τάπητος στο 4o Συνέδριο Τεχνολογίας της «Ναυτεμπορικής» με θέμα «Τεχνητή νοημοσύνη vs Ανθρώπινη σωφροσύνη» που πραγματοποιείται σήμερα στο Royal Olympic Hotel.

Η Τεχνητή νοημοσύνη και οι υπόλοιπες εκθετικές τεχνολογίες (Big Data, Internet of Things, Analytics, Μηχανική Μάθηση, Ρομποτική κ.ά.) όπου κι αν αξιοποιήθηκαν, προκάλεσαν ραγδαίες αλλαγές, άνοιξαν καινούριους ορίζοντες και δρόμους, «γέννησαν» νέα προϊόντα και υπηρεσίες, ενώ παράλληλα διαμόρφωσαν καταστάσεις που μόλις πριν από λίγα χρόνια ούτε θα μπορούσαμε να φανταστούμε στην υγεία, τη βιομηχανία, το εμπόριο, την οικονομία, τις μεταφορές, την εκπαίδευση, τον ελεύθερο χρόνο μας, την επικοινωνία, την ενημέρωση, την ψυχαγωγία.

Στόχος του συνεδρίου είναι να ενημερώσει, να προβάλει, να αναδείξει – ενδεχομένως και να προβληματίσει – με εφαρμογές, παραδείγματα και βέλτιστες πρακτικές τα κύρια χαρακτηριστικά της επόμενης ημέρας.

Οι εργασίες του συνεδρίου θα ξεκινήσουν με συζήτηση με θέμα «Ένα μεγάλο βήμα για το ΑΙ στην Ευρώπη» και θα ακολουθήσουν τρεις θεματικές ενότητες:

  • Τίποτα δεν είναι δεδομένο κι όλα είναι data!
  • Καλώς ορίσατε στο Internet of Everything
  • Quo vadis? Ποιο μέλλον «μας» ετοιμάζουμε.