Skip to main content

Ανδρ. Νεφελούδης: Δεν θα γίνει αποδεκτή η απελευθέρωση των ομαδικών απολύσεων

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Η απελευθέρωση των ομαδικών απολύσεων δεν πρόκειται να γίνει αποδεκτή, διαβεβαίωσε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εργασίας, Ανδρέας Νεφελούδης, στο περιθώριο των εργασιών του Διεθνούς Συνεδρίου, το οποίο διοργανώνεται από το υπουργείο Εργασίας.

«Ο μεσαίωνας που επικρατεί στις εργασιακές σχέσεις, πρέπει να αποκατασταθεί» πρόσθεσε και τόνισε ότι όσα μέτρα λήφθηκαν στον “βωμό” της ανταγωνιστικότητας αντί να λύσουν τα προβλήματα, δημιούργησαν νέα.

Ο γενικός γραμματέας αναφέρθηκε και σε πολλαπλά παραδείγματα επιχειρήσεων, οι οποίες κατέρρευσαν μετά την εφαρμογή των μνημονιακών πολιτικών.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.