Skip to main content

Ανέκαμψε η Wall Street – Άνοδος 2,33% για τον Dow Jones

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Σε θετικό έδαφος έκλεισαν οι αμερικανικοί δείκτες στη Wall Street μετά από το νευρικό τους ξεκίνημα, καλύπτοντας μέρος των βαριών απωλειών της Δευτέρας.

Ο βιομηχανικός δείκτης Dow Jones πραγματοποίησε άλμα 587 μονάδων ή 2,33%, κλείνοντας στις 24.912 μονάδες.

Ο ευρύτερος δείκτης S&P 500 κατέγραψε κέρδη 1,74%, κλείνοντας στις 2.695 μονάδες. Κέρδη 2,13% σημείωσε και ο τεχνολογικός δείκτης Nasdaq, φτάνοντας στις 7.116 μονάδες.

Είχε προηγηθεί το «sell-off» των δύο προηγούμεων συνεδριάσεων, εν μέσω συνεχιζόμενων ανησυχιών για άνοδο του πληθωρισμού, κάτι που θα μπορούσε να κάνει την Federal Reserve να εξετάσει πιο «επιθετικά» το ενδεχόμενο αύξησης των επιτοκίων.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.