Έξι θα είναι οι ουρανοξύστες που θα χτιστούν στο Ελληνικό, όπως δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης.
Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ ο κ. Γεωργιάδης πρόσθεσε ότι στο master plan που είχε καταρτίσει η κυβέρνηση Τσίπρα «δεν έχει προστεθεί ούτε ουρανοξύστης, ούτε παράθυρο ούτε καν ένα περβάζι».
Ανέφερε επίσης ότι μέχρι το τέλος του χρόνου το Ελληνικό δημόσιο θα έχει εισπράξει την προκαταβολή των 300 εκατομμυρίων και υπολόγισε την έναρξη των εργασιών στις αρχές του επόμενου έτους.
Όπως υπενθύμισε, ο διαγωνισμός για το καζίνο θα γίνει στις 4 Οκτωβρίου.
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












