Skip to main content

Θριάσιο: Κατάθεση μίας δεσμευτικής προσφοράς από ΕΤΒΑ ΒΙΠΕ – Goldair

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

του Φάνη Ζώη

Με την κατάθεση μίας δεσμευτικής προσφοράς από την Κοινοπραξία ΕΤΒΑ ΒΙΠΕ – Goldair ολοκληρώθηκε η διαγωνιστική διαδικασία για την παραχώρηση και την ανάπτυξη του Εμπορευματικού Κέντρου Θριάσιου Πεδίου από την ΓΑΙΑΟΣΕ.   

Στον διαγωνισμό ενώ είχε εκδηλώσει αρχικό ενδιαφέρον δεν κατέθεσε, όπως αναμενόταν, δεσμευτική προσφορά η κοινοπραξία των εταιρειών Cosco, Grivalia και Πανγαία.

Η ΓΑΙΑΟΣΕ, που διαχειρίζεται την έκταση των 588 στρεμμάτων, θα προχωρήσει σήμερα στην αξιολόγηση της προσφοράς. Η εταιρεία, σε δεύτερη φάση, θα προχωρήσει στη διάνοιξη της οικονομικής προσφοράς, η οποία εάν κριθεί συμφέρουσα θα οδηγήσει στην κατακύρωση του έργου στο κονσόρτσιουμ της Goldair και της ΕΤΒΑ ΒΙΠΕ (συμφερόντων της Τράπεζας Πειραιώς με συμμετοχή 20% του Δημοσίου).

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.