Διαβεβαιώσεις ότι κατά την υπολειπόμενη διάρκεια της τραπεζικής αργίας έως και τη Δευτέρα τα ΑΤΜ των τραπεζών θα λειτουργούν κανονικά παρείχε η πρόεδρος της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών, Λούκα Κατσέλη.
Σε δήλωσή της στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο η κ. Κατσέλη είπε ότι «επειδή διακινούνται διάφορες κακόβουλες φήμες στο διαδίκτυο, θα ήθελα να ενημερώσω το συναλλακτικό κοινό ότι κατά την υπολειπόμενη διάρκεια της τραπεζικής αργίας ως και τη Δευτέρα 6 Ιουλίου, τα ATM των τραπεζών θα λειτουργούν κανονικά».
Προτιμώμενη πηγή στην Google
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












