Skip to main content

Reuters: «Όχι» Μέρκελ σε διαβουλεύσεις επί ελληνικής πρότασης πριν το δημοψήφισμα

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Δεν γίνεται να υπάρξουν διαβουλεύσεις επί μιας νέας ελληνικής πρότασης πριν το δημοψήφισμα στην Ελλάδα φέρεται να είπε η Γερμανίδα καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ, μιλώντας στους βουλευτές του κόμματός της.

Αυτό έγινε γνωστό από πηγή την οποία επικαλείται το πρακτορείο Reuters, σύμφωνα με το οποίο, η κ. Μέρκελ εκτίμησε επίσης ότι δεν θα υπάρξουν σήμερα, Τρίτη, εξελίξεις για την Ελλάδα.

Η Καγκελάριος παραδέχθηκε ότι δεν αναμένει νέες εξελίξεις σήμερα για την Ελλάδα, μηδενίζοντας τις ελπίδες για συμφωνία στο παρά πέντε της λήξης του προγράμματος, επισημαίνουν δύο Γερμανοί αξιωματούχοι, οι οποί έλαβαν μέρος στη συνάντηση.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η κ. Μέρκελ επισήμανε ότι οι συνέπειες της ελληνικής κρίσης θα είναι περιορισμένες και επομένως, ο φόβος είναι περιττός.

Παράλληλα, η Καγκελάριος φέρεται να υποστήριξε ότι είναι σημαντικό τα υπόλοιπα 18 κράτη – μέλη της Ευρωζώνης να παραμένουν ενωμένα.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.