Skip to main content

Με Μέρκελ και Τσίπρα θα μιλήσει ο Ολάντ τις επόμενες ώρες

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ο πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ θα έχει τηλεφωνική επικοινωνία εντός των επομένων ωρών, πριν τη συνάντηση του κ. Τσίπρα με τον κ. Γιούνκερ, με τον πρωθυπουργό της Ελλάδας και με την καγκελάριο της Γερμανίας Άγγελα Μέρκελ, όπως μεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο.

«Θα μιλήσω αμέσως στο τηλέφωνο με τον Τσίπρα, καθώς και με την κυρία Μέρκελ» είπε ο Ολάντ στο Γαλλικό Πρακτορείο όταν ρωτήθηκε για τον κίνδυνο να μη ληφθεί καμία απόφαση κατά τη συνάντηση που θα έχει ο πρωθυπουργός της Ελλάδας με τον Γιούνκερ.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.