Skip to main content

Wall Street: Η βιομηχανία στήριξε την άνοδο

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Μικρά κέρδη κατέγραψαν στην πρώτη συνεδρίαση της εβδομάδας και του μήνα οι βασικοί δείκτες του αμερικανικού χρηματιστηρίου, με ώθηση κυρίως από τα θετικά στοιχεία για την αμερικανική μεταποίηση το Μάιο. Στον αντίποδα παραμένουν οι ανησυχίες των επενδυτών τόσο για την κλιμακούμενη ένταση στο εσωτερικό των ΗΠΑ από τις αντιδράσεις των πολιτών κατά της αστυνομικής βίας, όσο και για τις σινο-αμερικανικές εμπορικές κόντρες.

Έτσι, ο  βιομηχανικός Dow Jones κέρδισε 91,91 μονάδες και σημείωσε άνοδο κατά 0,36% και έκλεισε στις 25.475,02 μονάδες. Ο S&P 500 κέρδισε 11,42 μονάδες ή 0,38% στις 3.055,73 μονάδες, ενώ ο Nasdaq ενισχύθηκε κατά κατά 62,18 μονάδες ή 0,66% στις 9.552,05 μονάδες.  

naftemporiki.gr

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.