Skip to main content

Λαγκάρντ: Μένει ακόμη πολλή δουλειά να γίνει

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Χαμηλώνει τον πήχη των προσδοκιών όσον αφορά μια επικείμενη συμφωνία με την Ελλάδα η επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) Κριστίν Λαγκάρντ, λέγοντας ότι μένει ακόμη πολλή δουλειά να γίνει προτού η Αθήνα και οι πιστωτές της καταλήξουν σε συμφωνία για «ρευστό έναντι μεταρρυθμίσεων».

«Βρισκόμαστε όλοι στη διαδικασία της επεξεργασίας μίας λύσης για την Ελλάδα και δεν θα έλεγα ότι έχουμε επιτύχει ουσιαστικά αποτελέσματα», δήλωσε η γενική διευθύντρια του ΔΝΤ σε συνέντευξή της στο γερμανικό τηλεοπτικό δίκτυο ARD.

«Τα πράγματα έχουν προχωρήσει, αλλά υπάρχει ακόμη πολλή δουλειά να γίνει», είπε η κ. Λαγκάρντ από τη Δρέσδη, ενώ εκτίμησε πως η Ελλάδα θα τηρήσει τις δεσμεύσεις της.
 

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.