Skip to main content

Αισιόδοξος για συμφωνία με Ελλάδα και συμμετοχή ΔΝΤ ο Σόιμπλε

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Αισιόδοξος ότι θα επιτευχθεί συμφωνία στις επόμενες δύο εβδομάδες και ότι θα συμμετάσχει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο στο τρίτο πακέτο βοήθειας στην Ελλάδα, εμφανίστηκε ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Ο κ. Σόιμπλε, σύμφωνα με δηλώσεις βουλευτών των Χριστιανοδημοκρατών (CDU) και των Χριστιανοκοινωνιστών (CSU), που συμμετείχαν στην σημερινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, στην γερμανική υπηρεσία του Πρακτορείου Reuters, εξέφρασε την πεποίθηση ότι θα επιτευχθεί συμφωνία στις επόμενες δύο εβδομάδες.

Δήλωσε αισιόδοξος και σε ό,τι αφορά την συμμετοχή του ΔΝΤ στο γ’ πακέτο βοήθειας για την Ελλάδα.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.