Skip to main content

Φεβρουάριος: 30,4 εκατ. για ληξιπρόθεσμα και 49,8 εκατ. για εκκρεμείς συντάξεις

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Σε 30,4 εκατ. ευρώ ανήλθαν τον Φεβουράριο οι πληρωμές για την εξόφληση ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων της γενικής κυβέρνησης, ενώ για εκκρεμείς επιστροφές φόρων διατέθηκαν 4,7 εκατ. ευρώ και για καταβολή εκκρεμών συντάξεων 49,8 εκατ. ευρώ.

Αυτό προκύπτει από τα στοιχεία για την πορεία εξόφλησης των ληξιπρόθεσμων οφειλών του Δημοσίου, που δόθηκαν στη δημοσιότητα. Σημειώνεται, ότι το σύνολο των ληξιπρόθεσμων οφειλών των φορέων της γενικής κυβέρνησης τον Φεβρουάριο ανέρχονταν σε 2,614 δισ. ευρώ, ενώ οι εκκρεμείς αιτήσεις επιστροφών φόρων σε 776 εκατ. ευρώ.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.