Skip to main content

ΟΔΔΗΧ: Στο 3,09% η απόδοση των 6μηνων εντόκων, υπερκάλυψη κατά 2 φορές του στόχου των 500 εκατ.

Υποβλήθηκαν συνολικές προσφορές ύψους 985 εκατομμυρίων ευρώ που υπερκά­λυψαν το ζητούμενο ποσό κατά 1,97 φορές.

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Στο 3,09% διαμορφώθηκε η δημοπρασία των εντόκων γραμματίων διάρκειας 26 εβδομάδων, ύψους 500 εκατομμυρίων ευρώ, όπως ανακοίνωσε ο ΟΔΔΗΧ.

Υποβλήθηκαν συνολικές προσφορές ύψους 985 εκατομμυρίων ευρώ, οι οποίες υπερκά­λυψαν το ζητούμενο ποσό κατά 1,97 φορές.

Η δημοπρασία πραγματοποιήθηκε μέσω των Βασικών Διαπραγματευτών Αγοράς (Primary Dealers), και η ημερομηνία διακανονισμού είναι η Παρασκευή 23 Αυγούστου 2024.

Έγιναν δεκτές προσφορές μέχρι του ύψους του δημοπρατηθέντος ποσού, καθώς και μη ανταγωνιστικές προσφορές ύψους 100 εκατομμυρίων ευρώ.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.