Skip to main content

Εξαγορά 1,35 δισ. δολαρίων για την εταιρεία τηλεπικοινωνιών του διάσημου ηθοποιού Ράιαν Ρέινολντς

Η περιουσία του θα εκτοξευτεί μετά την εξαγορά σε περίπου 700 εκατ. δολάρια.

Ένας από τους μεγαλύτερους σύγχρονους σταρ του Χόλιγουντ, ο Ράιαν Ρέινολντς, θα γίνει πλουσιότερος κατά περίπου 300 εκατ. δολάρια αφού μια τηλεπικοινωνιακή εταιρεία στην οποία κατείχε σημαντικό ποσοστό μετοχών εξαγοράστηκε από τον αμερικανικό τηλεπικοινωνιακό κολοσσό T-Mobile έναντι 1,35 δισ. δολαρίων.

Ο Καναδός ηθοποιός είχε επενδύσει το 2019 στην εταιρεία Mint Mobile που ξεκίνησε το 2015 ως μια υπηρεσία που παρείχε χαμηλού κόστους προγράμματα για τους καταναλωτές. Ο Ρέινολντς αγόρασε ένα ποσοστό της Mint Mobile που τον καθιστούσε ως τον σημαντικότερο επενδυτή της και έγινε εκπρόσωπος και δημιουργικός διευθυντής της. Αν και δεν είναι γνωστό το ακριβές ποσοστό μετοχών που κατέχει ο ηθοποιός οι δημοσιογραφικές πληροφορίες κάνουν λόγο για ένα ποσοστό πέριξ του 25% κάτι που σημαίνει ότι η περιουσία του που υπολογίζεται σε περίπου 350 εκατ. δολάρια θα διπλασιαστεί μετά από αυτή την συμφωνία. O Ρέινολντς είναι παντρεμένος με την επίσης διάσημη ηθοποιό και μοντέλο Μπλέικ Λάβλει με την οποία έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά.

Ο Ρέινολντς δήλωσε ότι «απίστευτα περήφανος» για αυτή την εξέλιξη και ότι θα συνεχίσει να συνεργάζεται με τη Mint Mobile στον δημιουργικό του ρόλο.