Skip to main content

Γ. Χατζηθεοδοσίου: Να βρει μιμητές η απόφαση του Δήμου Γλυφάδας για μείωση δημοτικών τελών

Την απόφαση του Δήμου Γλυφάδας να μειώσει άμεσα κατά 20% τα δημοτικά τέλη για νοικοκυριά και επιχειρήσεις χαιρετίζει το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών.

Τη σχετική ανακοίνωση έκανε ο ίδιος ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, με ανάρτηση του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. «Βάλαμε τάξη στο “σπίτι” μας για να μπορέσουμε να ελαφρύνουμε τον λογαριασμό για κάθε σπίτι και για κάθε επιχείρηση» αναγράφει – μεταξύ άλλων – στην ανάρτησή του.

Όπως τονίζει το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, σε μία εποχή που η κοινωνία πλήττεται από τις συνεχείς ανατιμήσεις και αγωνίζεται να σταθεί όρθια, κάθε ελάφρυνση βαρών δίνει ανακούφιση στα νοικοκυριά και αυξάνει τις προοπτικές βιωσιμότητας για τις επιχειρήσεις.

«Αξίζουν συγχαρητήρια στον κ. Παπανικολάου για αυτή του την πρωτοβουλία, η οποία αξίζει να βρει μιμητές και από άλλους δήμους της χώρας» δήλωσε ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Γιάννης Χατζηθεοδοσίου. Όπως σημείωσε ο κ. Χατζηθεοδοσίου, «με την άμεση μείωση κατά 20% των δημοτικών τελών που ανακοίνωσε ο κ. Παπανικολάου, απέδειξε ότι αφουγκράζεται τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σήμερα νοικοκυριά και επιχειρήσεις και επιδιώκει να βρει λύσεις».

«Μόνο με στοχευμένα μέτρα μπορεί να δημιουργηθεί ένα δίχτυ ασφαλείας για όσους πλήττονται από το πρωτοφανές κύμα ακρίβειας και η μείωση των δημοτικών τελών είναι σίγουρα ένα από αυτά» πρόσθεσε ο πρόεδρος του ΕΕΑ.