Skip to main content

ΥΠΟΙΚ Μάλτας: Έτοιμη για Grexit η Ε.Ε.

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά κράτη ίσως προετοιμάζονται για μια έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη, καθώς μειώνεται η υπομονή τους με τις απαιτήσεις της νέας κυβέρνησης για το χρέος, δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών της Μάλτας, Έντουαρντ Σκικλούνα.

«Νομίζω πως πλέον έχουν φτάσει σε ένα σημείο που θα πουν στην Ελλάδα “αν πραγματικά θέλετε να αποχωρήσετε, αποχωρήστε”», δήλωσε ο Μαλτέζος ΥΠΟΙΚ στην εφημερίδα Malta Today.

«Και πιστεύω πως το εννοούν, γιατί η Γερμανία, η Ολλανδία και άλλοι θα κρατήσουν σκληρή στάση και θα επιμείνουν να αποπληρώσει η Ελλάδα την αλληλεγγύη που της έχουν δείξει τα κράτη – μέλη, σεβόμενη τους όρους», πρόσθεσε ο Σκικλούνα.

Πηγή: Reuters

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.