Skip to main content

Δεύτερη ημέρα κερδών για το πετρέλαιο

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Κέρδη για δεύτερη διαδοχική ημέρα εμφάνισε η τιμή του πετρελαίου στα διεθνή χρηματιστήρια εμπορευμάτων, μετά τη δημοσίευση των στοιχείων για τα αμερικανικά αποθέματα.

Τα συμβόλαια WTI, συγκεκριμένα, ενισχύθηκαν κατά 0,51 δολάρια ή κατά 0,8% και τερμάτισαν στα 67,33 δολάρια ανά βαρέλι.

Αξίζει να σημειωθεί βέβαια, ότι από τις αρχές του Οκτωβρίου, η τιμή του «μαύρου χρυσού» υποχωρεί κατά 8%, καταγράφοντας τις υψηλότερες μηνιαίες απώλειες από τον Ιούλιο του 2016.

Την ίδια ώρα, τα συμβόλαια Bent σημείωσαν αύξηση κατά 0,72 δολάρια ή κατά 1% και έκλεισαν στα 76,89 δολάρια ανά βαρέλι.

Η αποψινή αύξηση στην τιμή του πετρελαίου οφείλεται στην ραγδαία υποχώρηση (4,8 εκατ. βαρέλια) των αποθεμάτων βενζίνης, η οποία υπερέβη κατά τρεις φορές τις εκτιμήσεις των αναλυτών.

naftemporiki.gr

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.