Skip to main content

Το Pre-Event του TEDxAUTH 2021 είναι γεγονός!

Ένα χρόνο μετά την ακύρωση του Event μας λόγω της πανδημίας που ανέτρεψε τα σχέδιά μας, είμαστε για τέταρτη χρονιά μαζί σας με περισσότερη διάθεση και όρεξη από ποτέ για να ταξιδέψουμε όλοι μαζί σε ένα TEDxAUTH Εvent!

Το φετινό Pre Event αποτελεί ένα tribute, δηλαδή ένα αφιέρωμα στο περσινό θέμα του Main Event που δεν πραγματοποιήθηκε. Συνεπώς, o τίτλος του φετινού μας event είναι: Phoenix: rising from the ashes. Το θέμα αυτό είναι πιο επίκαιρο από ποτέ, αφού κι εμείς, όπως και το μυθικό πτηνό φοίνικας, θα αναγεννηθούμε, θα ανακάμψουμε και θα εξελιχθούμε μετά την πανδημία που μας άλλαξε για πάντα και μας έκανε να εκτιμήσουμε πράγματα που μέχρι πρότινος θεωρούσαμε δεδομένα. Το πτηνό αυτό συμβολίζει την κινητήριο δύναμη που ωθεί τον άνθρωπο να ξεπερνάει τις δυσκολίες και μέσα από επίπονες διαδικασίες να γίνεται όλο και πιο δυνατός.

Γι’ αυτό, λοιπόν, οι φετινοί μας ομιλητές είναι άνθρωποι που «έπεσαν», αγωνίστηκαν και βρήκαν την δύναμη να ξανασηκωθούν, να αναθεωρήσουν την οπτική τους απέναντι στη ζωή και να βγουν νικητές πετυχαίνοντας τους στόχους τους!

Πρώτη μας ομιλήτρια είναι η Γεωργία Καλτσή, αθλήτρια ξιφασκίας στην ομάδα του Παναθηναϊκού αλλά και μέλος της ομάδας μπάσκετ Αμαρουσίου. Δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε την ιδιότητά της ως life coach instructor για άτομα με αναπηρία. Μία inspirational προσωπικότητα που μας αποδεικνύει καθημερινά πως με λίγη υπομονή κι επιμονή μπορείς να ζήσεις τη ζωή που θέλεις.

Επόμενος και τελευταίος ομιλητής είναι ο Σταύρος Κιουτσιούκης, ο οποίος αν και σπούδασε και εργάστηκε ως φαρμακοποιός, τα παράτησε όλα και ακολούθησε το όνειρό του που δεν είναι άλλο από την δημιουργία κόμιξ! Όντας 23 χρόνια δημιουργός κόμιξ, μας αποδεικνύει πως όλα είναι δυνατά και δεν είναι ποτέ αργά να κάνουμε στροφή καριέρας 180 μοιρών.

Φυσικά θα υπάρχουν και πολλές άλλες εκπλήξεις! Τις ομιλίες μας θα ακολουθήσουν δύο performances ένα Stand up Comedy και ένα DJ Set που σίγουρα θα λατρέψετε!

Και…για το τέλος: η στιγμή που περιμέναμε με ανυπομονησία τόσο καιρό έχει φτάσει, αφού θα γίνει η ανακοίνωση του θέματος του TEDxAUTH 2021!

Σας προσκαλούμε, λοιπόν, σε ένα ανεπανάληπτο Pre Event, το οποίο δεν θα θυμίζει κανένα προηγούμενο, αφού θα μεταδοθεί σε live streaming μέσω You Tube. Όσοι καταφέρατε να αποκτήσετε access στο exclusive event στις 10 Απριλίου, θερμά συγχαρητήρια! Όμως λόγω της τεράστιας ανταπόκρισης σας εξασφαλίσαμε τη  μετάδοση του event και την Κυριακή 11 Απριλίου στις 19:00 , ώστε όλοι να έχετε την ευκαιρία να το απολαύσετε! Είστε έτοιμοι να ζήσετε μαζί μας μια αξέχαστη TEDx εμπειρία;

Σας περιμένουμε όλους!

Για περεταίρω πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω:

Email: [email protected]

Instagram: https://www.instagram.com/tedxauth/?hl=el

Facebook: https://www.facebook.com/TEDxAUTH/

Site: https://www.tedxauth.com/