Skip to main content

16η Ημέρα Υιοθεσίας Pet City

Μαζί Φτιάχνουμε Οικογένειες

Τα Pet City σε συνεργασία με το Dogs Voice, διοργανώνουν την 16η Ημέρα Υιοθεσίας, πρωτοβουλία η οποία εντάσσεται στον πυρήνα της καμπάνιας Act Paw+sitive, με στόχο την ενθάρρυνση των υπεύθυνων υιοθεσιών και την εύρεση ενός #foreverhome για όλες τις αξιαγάπητες αδέσποτες μουσούδες.

Το Σάββατο, 13 Απριλίου, στο κατάστημα Pet City στο Μαρούσι, Λεωφόρο Κηφισιάς 90, από τις 11.00 το πρωί έως τις 14.00 το μεσημέρι με την αμέριστη υποστήριξη των φιλοζωικών οργανώσεων, Περιβαλλοντικός, Φιλοζωικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Αμαρουσίου, Save the strays of Samos και Sweet Paws, πραγματοποιείται η 16η Ημέρα Υιοθεσίας, η οποία αποτελεί την αφετηρία ενός νέου κεφαλαίου για πολλά αδέσποτα ζώα που αναζητούν το δικό τους #foreverhome.

Σημαντικός αρωγός και στην 16η Ημέρα Υιοθεσίας παραμένει η PURINA® υποστηρίζοντας το σκοπό πως η ζωή μας είναι καλύτερη με τα κατοικίδια, προσφέροντας στους νέους pet parents τροφή PURINA® PRO PLAN και οδοντικά σνακς Dentalife για τους πρώτους μήνες της υιοθεσίας!

Κοντά μας θα βρίσκεται και η Δώρα Παντέλη φέρνοντας ακόμα περισσότερη θετική ενέργεια στην καρδιά αυτής της προσπάθειας. Η αγάπη και η υποστήριξη για τα ζώα είναι ένα φωτεινό παράδειγμα του πόσο μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας.

Με περισσότερα από 150 σκυλιά να έχουν βρει την παντοτινή τους οικογένεια μέσω των προηγούμενων ημερών υιοθεσίας, τα Pet City ανανεώνουν τη δέσμευσή τους να συνεχίσουν να φέρνουν χαρά στις ζωές τόσο των ανθρώπων όσο και των αδέσποτων φίλων, δημιουργώντας περισσότερες ευτυχισμένες οικογένειες.

Σας προσκαλούν να γίνετε μέρος αυτής της αλλαγής, να μοιραστείτε την αγάπη και την φροντίδα σας με έναν αδέσποτο φίλο που έχει ανάγκη.

Ας συνεχίσουμε όλοι μαζί σε αυτό τον δρόμο της αγάπης και της ελπίδας.

Αct Pawsi+ive!

Σας περιμένουμε!

16η Ημέρα Υιοθεσίας Pet City

Pet City Μαρούσι, Λεωφόρος Κηφισιάς 90

Ώρες: 11:00 – 14:00