Skip to main content

Hästens: Άνοιξε το πρώτο ολοκληρωμένο κατάστημα στην Αθήνα

Το διάσημο σουηδικό brand χειροποίητων πολυτελών κρεβατιών και στρωμάτων ήρθε στην Ελλάδα από την CANDIA – ΑΦΟΙ ΒΕΛΙΒΑΣΑΚΗΣ ΑΒΕΕ

Η ΗÄSTENS, η διάσημη σουηδική εταιρεία κατασκευής κρεβατιών πολυτελείας και η ΑΦΟΙ ΒΕΛΙΒΑΣΑΚΗΣ ΑΒΕΕ, που είναι γνωστή για τα προϊόντα ύπνου CANDIA, επισημοποίησαν τη συνεργασία τους με το άνοιγμα του πρώτου ολοκληρωμένου καταστήματος Hästens στην Αθήνα.

«H Hästens εμπιστεύεται την CANDIA για την προώθηση των προϊόντων της και την εξαιρετική εξυπηρέτηση των πελατών της σε Ελλάδα και Κύπρο».

Η Hästens, η οποία ιδρύθηκε στη Σουηδία το 1852, είναι μια οικογενειακή εταιρεία έκτης γενιάς που κατασκευάζει τα πιο πολυτελή κρεβάτια και στρώματα στον κόσμο. Η αποστολή της εταιρείας είναι να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι σκέφτονται και δίνουν προτεραιότητα στον ύπνο, ώστε να μπορούν να απολαμβάνουν καλύτερη ποιότητα ζωής. Όλα τα προϊόντα είναι απολύτως χειροποίητα με τη μέγιστη προσοχή και επιμονή στη λεπτομέρεια και χιλιάδες εργατοώρες παρασκευής. Χρησιμοποιούνται άριστα φυσικά υλικά όπως βαμβάκι, αλογότριχα, μαλλί και πεύκο αργής καλλιέργειας. Τα κρεβάτια Hästens είναι γνωστά για την απίστευτη άνεση και στήριξή τους και θεωρούνται από διασημότητες, αθλητές και καταναλωτές πολυτελείας ως η απόλυτη σύγχρονη επένδυση ευεξίας.

Τις δύο εταιρίες συνδέουν πολλά. Η γνώση για το χειροποίητο στρώμα και η αγάπη στα φυσικά υλικά, που εδώ και δεκαετίες χρησιμοποιούν οι άνθρωποι της CANDIA στη σειρά BODYFIX, ήταν τα πρώτα σημεία επαφής. Η επικέντρωση στην εξυπηρέτηση του πελάτη, η κατανόηση των αναγκών του και η συνεχής προσπάθεια για την κάλυψή τους. Οι κοινές αξίες που μοιράζονται οι δύο οικογένειες, οι δύο μάρκες: αυθεντικότητα, σεβασμός, δεξιοτεχνία, ευεξία – στην κορυφή όλων η πιο επίκαιρη αλλά και επιτακτική: η βιωσιμότητα. Αυτά δημιούργησαν τον συνδετικό ιστό που οδήγησε τη Hästens – με την ιστορία σχεδόν 2 αιώνων – να εμπιστευθεί την CANDIA και την οικογένεια Βελιβασάκη για τη διαχείριση της πιο πολυτελούς μάρκας κρεβατιού και στρώματος στον κόσμο, για την Ελλάδα και την Κύπρο.

«Είμαστε χαρούμενοι που το απαιτητικό κοινό της Ελλάδας και οι επισκέπτες απ’ όλο τον κόσμο που αναζητούν αποκλειστικά την πρόταση ευεξίας Hästens μπορούν πλέον να την απολαύσουν στο νέο κατάστημα στην αθηναϊκή Ριβιέρα. Μόνο αισιόδοξοι μπορούμε να είμαστε για την πορεία της μάρκας και της συνεργασίας μας» δηλώνει ο Domenico Capobianco, Regional Manager South Europe της Hästens.

«H CANDIA συνεχίζει να επενδύει σε καινοτομία, σε νέα προϊόντα και υλικά, στην ανάπτυξη δικτύου καταστημάτων σε Ελλάδα και εξωτερικό των εμπορικών σημάτων CANDIA, Bodyfix και VIOSTROΜ, και φυσικά στους ανθρώπους της. Με την προσθήκη της Hästens, η CANDIA προσφέρει την πιο ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων που σχετίζονται με αυτή τη βασική φυσική λειτουργία του ανθρώπινου οργανισμού, τον ύπνο. Μια επιτυχία που συμπίπτει χρονικά και με τα 50 έτη λειτουργίας της», δήλωσε ο CEO της εταιρίας, Μιχάλης Χ. Βελιβασάκης.

Τα πολυτελή είδη Hästens μπορείτε να δοκιμάσετε στο κατάστημα μετά από ραντεβού.

book a test-bed

Το ραντεβού προτείνεται ιδιαίτερα για αρχιτέκτονες και διακοσμητές, ώστε να αναλυθεί όχι μόνο η πλήρης γκάμα λύσεων αλλά και τα ειδικά προγράμματα της Hästens Σουηδίας για επαγγελματίες του interior design.

Το κεντρικό κατάστημα Αθηνών λειτουργεί:

Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο: 10:00 – 14:00

Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή: 10:00 – 14:00, 17:30 – 21:00

Τηλ. επικοινωνίας: 2130889606

Λεωφόρος Ποσειδώνος 46. ΤΚ 17455.

Η εταιρεία CANDIA κατασκευάζει στρώματα & κρεβάτια από το 1973 και σήμερα έχει δραστηριότητα σε Ελλάδα και εξωτερικό. Ιδρύθηκε από τους Χαράλαμπο και Εμμανουήλ Βελιβασάκη και βρίσκεται στην 5η Δεκαετία λειτουργίας με τη δεύτερη γενιά πλέον να έχει αναλάβει τη διοίκηση, ενώ η παραγωγή είναι αποκλειστικά στην Ελλάδα, στις ιδιόκτητες σύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρίας στα Σπάτα. Σήμερα εργάζονται στην εταιρεία πάνω από 150 άτομα με μεγάλη εξειδίκευση στον κλάδο της στρωματοποιίας & επιπλοποιίας. Μάθετε περισσότερα στο candia.gr

Η Hästens είναι μια σουηδική οικογενειακή εταιρεία που κατασκευάζει χειροποίητα στρώματα και κρεβάτια για περισσότερα από 170 χρόνια. Χρησιμοποιώντας μόνο τα καλύτερα φυσικά υλικά, τα κρεβάτια Hästens έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν την απόλυτη εμπειρία ύπνου και είναι κατασκευασμένα με τη μέγιστη προσοχή στη λεπτομέρεια. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το hastens.com