Skip to main content

Έργο υλοποίησης λύσης SAP S/4HANA στον Όμιλο EL PACK

Στα πλαίσια του ψηφιακού μετασχηματισμού του και με γνώμονα τη συνεχή του ανάπτυξη και εξέλιξη, ο Όμιλος EL PACK συνεργάζεται με τη d.d. Synergy για την υλοποίηση RISE with SAP S/4HANA Cloud, private edition.

O Όμιλος EL PACK είναι ο πρώτος πλήρως καθετοποιημένος ελληνικός όμιλος στον κλάδο της χάρτινης συσκευασίας, με βασική του επιδίωξη την υιοθέτηση ενός καινοτόμου επιχειρηματικού μοντέλου που έχει στον πυρήνα του την ποιότητα και τη δημιουργία προστιθέμενης αξίας για τον άνθρωπο, το περιβάλλον και την ελληνική οικονομία.

Σκοπός του Ομίλου με την εγκατάσταση του λογισμικού SAP S/4HANA είναι η ολοκλήρωση των επιχειρησιακών διαδικασιών, η ενοποίηση των πληροφοριακών συστημάτων, η υιοθέτηση μιας φιλικής/ευέλικτης διεπαφής χρήστη (user interface) και η αναδιοργάνωση των διαδικασιών του Ομίλου μέσω τόσο της χρήσης βέλτιστων πρακτικών & νέων δυνατοτήτων τις οποίες παρέχει η τελευταία έκδοση του λογισμικού SAP S/4HANA όσο και της εμπειρίας της d.d. Synergy από την υλοποίηση αντίστοιχων έργων SAP ERP-S/4HANA στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Τα υποσυστήματα του λογισμικού που θα ενεργοποιηθούν είναι η Οικονομική Διαχείριση, η Ελεγκτική/Κοστολόγηση, οι Πωλήσεις και Διανομή, η Διαχείριση Προμηθειών και Aποθεμάτων, ο Προγραμματισμός & η Εκτέλεση Παραγωγής και ο Ποιοτικός Έλεγχος.

Η d.d. Synergy είναι από το 1999 ένας από τους σημαντικότερους Πιστοποιημένους Συνεργάτες της SAP στην Ελλάδα κα δραστηριοποιείται στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής με κεντρικό άξονα το λογισμικό SAP.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση http://www.ddsynergy.gr.