Skip to main content

Το χρυσό βραβείο στα Digital Finance Awards 2023 απέσπασε η τεχνολογική πλατφόρμα Inpolicy της εταιρείας ανάπτυξης λογισμικού, INDICE

Την πρώτη θέση στην κατηγορία Best Digital Platform στα Digital Finance Awards 2023 κατάκτησε το Inpolicy, η τεχνολογική πλατφόρμα που αναπτύχθηκε για να επισπεύσει τον ψηφιακό μετασχηματισμό  των εταιρειών ιδιωτικής ασφάλισης.

Στόχος των Digital Finance Awards είναι η ανάδειξη των καινοτόμων προσεγγίσεων και των πρωτοποριακών έργων  αναβάθμισης στους τομείς του Digital Banking και του Digital Insurance, από τράπεζες, ασφαλιστικές εταιρείες και εταιρείες ανάπτυξης λογισμικού. Η αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων βασίστηκε στην ανάγκη και τις τάσεις της αγοράς, στην καινοτομία της λύσης και στα αποτελέσματα που επέφερε η αξιοποίησή της.

Στο πλαίσιο αυτό το Inpolicy ξεχώρισε μεταξύ άλλων για τα εξής:

Είναι μια μοντέρνα, ασφαλής και επεκτάσιμη τεχνολογική πλατφόρμα, η οποία αξιοποιεί τεχνολογίες αιχμής για να εμπλουτίσει τις ψηφιακές δυνατότητες των ασφαλιστικών εταιρειών. Προσφέρει ένα πολύ μεγάλο εύρος παραμετροποιήσιμων λειτουργικοτήτων, καθώς αποτελείται από ένα σύνολο εργαλείων, τεχνολογιών, προτύπων και πρακτικών.

Η καινοτομία του έγκειται στον διαχωρισμό του βασικού συστήματος από το επίπεδο προσαρμογής. Αυτό σημαίνει ότι διαθέτει ευελιξία προσαρμογής στις ανάγκες του κάθε οργανισμού, ενώ τα βασικά εργαλεία του μπορούν να συντηρούνται απρόσκοπτα και να αναβαθμίζονται χωρίς να επηρεάζεται η λειτουργία του βασικού συστήματος.

Μεγάλες εταιρείες του κλάδου της ιδιωτικής ασφάλισης και της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης αξιοποίησαν το Inpolicy για τον ψηφιακό τους μετασχηματισμό και πλέον μεγάλος όγκος των λειτουργιών τους διενεργείται ψηφιακά. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να βελτιωθεί η ποιότητα και η ταχύτητα εξυπηρέτησης των πελατών, βελτιώνοντας τη συνολική εμπειρία, ενώ διευκολύνθηκε σε μέγιστο βαθμό η εργασιακή καθημερινότητα των εργαζομένων.

Το πλάνο εξέλιξης του προϊόντος περιλαμβάνει νέα πολλά υποσχόμενα λειτουργικά χαρακτηριστικά, δεδομένου ότι η ομάδα που το αναπτύσσει παρακολουθεί συνεχώς τις τεχνολογικές εξελίξεις και τις νέες ανάγκες και τάσεις του κλάδου.

«Η διάκριση αυτή μάς τιμά ιδιαίτερα και αποτελεί επιβράβευση της προσπάθειας που κάνουμε εδώ κι αρκετά χρόνια να προσφέρουμε στον κλάδο της ιδιωτικής ασφάλισης υψηλής ποιότητας και τελευταίας τεχνολογίας προϊόντα λογισμικού. Ταυτόχρονα, μας ενθαρρύνει να εντείνουμε την προσπάθειά μας, να προσφέρουμε ψηφιακές εμπειρίες που συνδέουν ουσιαστικά τις επιχειρήσεις με τους πελάτες τους», σχολίασε με αφορμή αυτή τη σημαντική βράβευση ο κ. Ι. Τσενές, διευθύνων σύμβουλος της INDICE.