Skip to main content

Ξέσπασμα Γκουαρντιόλα για το πρόγραμμα στην Premier League

Νέος τραυματισμός παίκτη, νέα επίθεση στο κορεσμένο ημερολόγιο της Premier League: η Μάντσεστερ Σίτι συνεχίζει να κερδίζει αλλά και να χάνει παίκτες, με τελευταίο τον Κάιλ Γουόκερ.

Στα τελευταία λεπτά του χθεσινού νικηφόρου (3-1) αγώνα εναντίον της Γουότφορντ, ο Άγγλος αμυντικός αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τον αγωνιστικό χώρο μετά από μια σκληρή σύγκρουση.

Να σημειωθεί πως ο Γουόκερ είναι ο τρίτος ποδοσφαιριστής των «πολιτών» που τραυματίστηκε τις τελευταίες ημέρες, μετά από τους Κέβιν Ντε Μπράιν και Γκαμπριέλ Ζεσούς.

«Σκοτώνουμε τους παίκτες», δήλωσε ο Γκουαρντιόλα. «Αυτό δεν είναι μπάσκετ ή τένις, οι παίκτες πρέπει να ανακτούν τις δυνάμεις τους. Πόσοι έχουν υποστεί μυϊκούς τραυματισμούς τις τελευταίες ημέρες; Όμως, η παράσταση πρέπει να συνεχιστεί», συνέχισε ο τεχνικός της Σίτι.

Και κατέληξε: «Κάνουν πολλούς ελέγχους αντι-ντόπινγκ αλλά κανένας δεν προστατεύει τους παίκτες. Αυτή η επιχείρηση βασίζεται στους παίκτες και στην απόδοσή τους. Δεν υπάρχει προστασία στην Αγγλία. Μπορούν να παίξουν κάθε τρεις ή πέντε ημέρες, αλλά δεν μπορούν κάθε δύο ημέρες».

Κάτι ανάλογο αναγκάστηκε να «πληρώσει» η αήττητη πρωτοπόρος της Premier League, καθώς αγωνίστηκε την Κυριακή 31 Δεκεμβρίου στο Selhurst Park με την Κρίσταλ Πάλας, ενώ ύστερα από δύο ημέρες (χθες το βράδυ) έπαιξε με τη Γουότφορντ.