Skip to main content

Έτοιμος για το «αντίο» στη Λίβερπουλ ο Κουτίνιο

Αν ο Φιλίπε Κουτίνιο είναι πλέον πεπεισμένος ότι έπαιξε το τελευταίο παιχνίδι του με το Λίβερπουλ, τώρα είναι η σειρά της Μπαρτσελόνα να ανταποκριθεί στις οικονομικές απαιτήσεις των Reds. 

Το περασμένο καλοκαίρι οι Καταλανοί διεκδίκησαν τον Βραζιλιάνο άσο, αλλά οι τρεις προσφορές τους είχαν απορριφθεί, με την τελευταία να είναι 132 εκατομμύρια ευρώ, με δυνατότητα ακόμη 40 υπό τη μορφή μπόνους.

Έξι μήνες αργότερα, η ομάδα του Anfield φαίνεται ότι έχει υποχωρήσει μπροστά στη θέληση του παίκτη να παίξει στους Καταλανούς, αλλά αυτό θα συμβεί μόνο με μια πρόταση που θα αγγίζει τα 150 εκατομμύρια. 

Ένα ποσό που, αν διατεθεί, θα επέτρεπε στους «κόκκινους» να επιτύχουν ένα ρεκόρ υπεραπόδοσης, μιας και για τη μεταγραφή του Κουτίνιο από την Ίντερ, μόλις πριν από τέσσερα χρόνια, είχαν πληρώσει λιγότερα από 10 εκατομμύρια ευρώ!

Τις τελευταίες ημέρες η Nike, τεχνικός χορηγός τόσο του παίκτη όσο και της «Μπάρτσα», κοινοποίησε κατά λάθος τη φανέλα της Μπαρτσελόνα με το όνομα του Κουτίνιο, εξοργίζοντας τους Βρετανούς.