Skip to main content

Μίτσελ: Σύντομα κοντά μας ο κεντρικός αμυντικός

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται κοντά στην αναπλήρωση του κενού που άφησε η αποχώρηση του Ερίκ Αμπιντάλ και σύντομα θα γίνει γνωστό ποιος θα είναι ο νέος κεντρικός αμυντικός του πρωταθλητή Ελλάδας, όπως δήλωσε ο τεχνικός του στη συνέντευξη που παραχώρησε στη Nova. 

«Καλή χρονιά. Οι προσδοκίες μας είναι να έχουμε μία ομάδα η οποία κάθε ημέρα να γίνεται όλο και καλύτερη. Και κοινωνικά να είμαστε ένα παράδειγμα για όλους όσοι μας παρακολουθούν» είπε ο Μίτσελ, ο οποίος στη συνέχεια απάντησε -μεταξύ άλλων- για:

Την πρώτη μεταγραφή: «Πρέπει μέσα στην εβδομάδα που έρχεται να λύσουμε πολύ σύντομα το θέμα του κεντρικού αμυντικού».

Τους στόχους του Ολυμπιακού: «Δεν μπορώ να μιλήσω για ονόματα. Όμως, όπως και να έχει διαβάζουμε εφημερίδες κάθε μέρα. Και δεν είναι δύσκολο να το βρούμε. Είναι οι μοναδικές εποχές του χρόνου που παρακολουθώ τι γράφουν οι εφημερίδες, τώρα και το καλοκαίρι».

Το θέμα με τον Αφελάι: «Μία από τις αρμοδιότητες που έχει ο προπονητής είναι να συζητάει με τους παίκτες και να τους εξηγεί πώς βλέπει τα πράγματα. Από ΄κει και πέρα ο Αφελάι είναι ενήμερος για το πώς είναι η κατάσταση αυτή τη στιγμή. Και είναι εκείνος ο οποίος πρέπει να αποφασίσει».

Τον επικείμενο αγώνα με τον Πλατανιά: «Είναι μία ομάδα που δείχνει πως έχει σταθερή πορεία και διατηρεί την εικόνα της. Εμείς χρειάζεται να κάνουμε ένα παιχνίδι όπως τα τελευταία που κάναμε. Πιστεύουμε πως θα είναι μία καλή ευκαιρία για να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα, καλό και θετικό για την καινούργια χρονιά».

Την ετοιμότητα του Ιμπραΐμ, που επιστρέφει από την Εργοτέλη: «Είναι προετοιμασμένος, είναι έτοιμος. Σιγά – σιγά θα ξεκινήσει να μπαίνει στις αποστολές και θα πάρει λεπτά συμμετοχής στα παιχνίδια, γιατί πιστεύουμε πως είναι ένας παίκτης ο οποίος μπορεί να μας βοηθήσει. Ειδικά τώρα που φεύγει ο Εντινγκά».