Skip to main content

Κέντρικ Λαμάρ: Ο πρώτος ράπερ που συγκέντρωσε πάνω από 9 εκατ. δολάρια από μία μόνο συναυλία

REUTERS/Mario Anzuoni

Ο 37χρονος ράπερ ξεπέρασε το προηγούμενο ρεκόρ του Eminem, ο οποίος το 2019 είχε συγκεντρώσει 8.708.390 δολάρια από μια συναυλία στη Μελβούρνη

Ο Αμερικανός Κέντρικ Λαμάρ είναι ο πρώτος ράπερ που κέρδισε πάνω από 9 εκατομμύρια δολάρια από μια συναυλία στο πλαίσιο της περιοδείας του Grand National Tour.

Το Touring Data αποκάλυψε ότι η πρώτη συναυλία του 37χρονου Κέντρικ Λαμάρ μαζί με τη SZA στο Bank Stadium στη Μινεάπολη απέφερε συνολικά 9.124.989 δολάρια, με την πώληση και των 47.354 διαθέσιμων εισιτηρίων με μέση τιμή εισιτηρίου τα 192,70 δολάρια.

Photo by Amy Harris/AP

Με αυτό το επίτευγμα, ο Λαμάρ ξεπέρασε το προηγούμενο ρεκόρ του Eminem, ο οποίος το 2019 είχε συγκεντρώσει 8.708.390 δολάρια από μια συναυλία στη Μελβούρνη.

Παράλληλα, η συγκεκριμένη συναυλία καταγράφεται ως η μεγαλύτερη σε επισκεψιμότητα για τον Lamar και τη SZA έως σήμερα.

AP Photo/George Walker IV

Η περιοδεία «Grand National Tour», που ξεκίνησε δυναμικά από τη Βόρεια Αμερική, αναμένεται να συνεχιστεί στην Ευρώπη και το Ηνωμένο Βασίλειο το καλοκαίρι, ενισχύοντας περαιτέρω τη διεθνή επιρροή και τα εμπορικά μεγέθη των δύο καλλιτεχνών.