Skip to main content

H Adele ανακοίνωσε ότι αναβάλλει τις εμφανίσεις της στο Λας Βέγκας

REUTERS/Lucy Nicholson

Η Βρετανίδα σούπερ σταρ της pop αρρώστησε και αυτό επηρέασε τη φωνή της

Η Adele για λόγους υγείας, αναβάλλει τις εμφανίσεις της στο Λας Βέγκας για τον επόμενο μήνα.

«Δυστυχώς, πρέπει να κάνω μια παύση των εμφανίσεών μου στο Λας Βέγκας» έγραψε σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Βρετανίδα σούπερ σταρ της pop.

«Ήμουν άρρωστη στο τελευταίο μέρος των προηγούμενων συναυλιών και σε όλο το διάλειμμα. Δεν είχα την ευκαιρία να επανέλθει η υγεία μου πριν ξαναρχίσουν οι συναυλίες», συνέχισε η Adele και πρόσθεσε: «Δυστυχώς αυτό έχει επηρεάσει τη φωνή μου».

PETER CZIBORRA / REUTERS

«Έτσι», είπε η 35χρονη Βρετανίδα τραγουδίστρια, με εντολή των γιατρών δεν έχω άλλη επιλογή από το να ξεκουραστώ πλήρως. Τα υπόλοιπα πέντε Σαββατοκύριακα αυτού του σκέλους αναβάλλονται για μεταγενέστερη ημερομηνία», συμπλήρωσε σημειώνοντας ότι οι εμφανίσεις που αναβλήθηκαν είναι οι 1, 2, 8, 9, 15, 16, 22, 23, 29 και 30 Μαρτίου.

Επίσης υποσχέθηκε στους θαυμαστές της ότι θα λάβουν ενημέρωση για τις μεταγενέστερες ημερομηνίες το συντομότερο δυνατό. «Σας αγαπώ, θα μου λείψετε και λυπάμαι για την ταλαιπωρία», έγραψε η σταρ.

Η τραγουδίστρια του «Hello» έκανε το ντεμπούτο της με το «Weekends with Adele» στη σκηνή του Colosseum στο Caesars Palace τον Νοέμβριο του 2022. Η τελευταία παράσταση που έχει προγραμματιστεί προς το παρόν είναι η 15η Ιουνίου, όπως αναφέρει το CNN.