Skip to main content

Χάρης Κωστόπουλος: Την Τρίτη η κηδεία του τραγουδιστή

Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να ενισχυθεί ο Σύλλογος «Φλόγα» Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Την Τρίτη στην Γλυφάδα θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του Χάρη Κωστόπουλου, του γνωστού λαϊκού τραγουδιστή που έφυγε από την ζωή εχθές Σάββατο (21/01) σε ηλικία 60 ετών. Ο τραγουδιστής νοσηλευόταν για αρκετό καιρό σε ιδιωτική κλινική, καθώς έδινε σκληρή μάχη με τον καρκίνο.

Ο τόπος και ο χρόνος που θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία γνωστοποιήθηκαν μέσω της επίσημης σελίδας του τραγουδιστή στο Facebook: «Η εξόδιος ακολουθία και ταφή του Χάρη Κωστοπουλου θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 23/01, στις 10.00 πμ, στο Νέο Κοιμητήριο Γλυφάδας, στο τέρμα της οδού Μικράς Ασίας.

Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να ενισχυθεί ο Σύλλογος «Φλόγα» Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια», αναφέρεται.

Ο τραγουδιστής σημείωσε μεγάλη πορεία στο ελληνικό λαϊκό τραγούδι, έχοντας κυκλοφορήσει δεκάδες δίσκους με επιτυχίες που άφησαν το δικό τους στίγμα στις πίστες αλλά και στους θαυμαστές του.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.